Om oss i Indre Sula fysioterapi & velvære PDF Print E-mail

Sean og Marit Kirkpatrick

 

Fysioterapeutene Marit og Sean Kirkpatrick har fysioterapiutdanning fra Sydney-Universitetet i  Australia og har bred erfaring fra privat praksis der. Sean har også en bachleor-grad i biomedisin fra Universitetet i Wollungong med  kursing i treningsvitenskap, rehabilitering, næringshold, forebygging og patofysiologi.

Fysioterapi

Den første gangen du kommer gjør vi om nødvendig en grundig undersøkelse. Vi snakker med deg, undersøker deg og kartlegger dine fysiske plager. Så setter vi opp og tilbyr et behandlingsopplegg som vil hjelpe deg til økt livskvalitet og velvære.

Vi behandler idrettsskader og arbeidsskader. Vi har god erfaring med fysioterapi hos eldre. Vi tilbyr fysioterapi og strukturert trening for å hjelpe deg i rehabilitering etter operasjoner, og vi trener opp etter  medisinske tilstander slik som hjerneslag.

Til disposisjon har vi først og fremst våre egne hender og vår forståelse av de tilstander som har nytte av fysioterapi. Videre har vi en rekke apparater slik som TENS og ultralyd, indrarød sauna, parafinvoks og varmepakker.  Med triggerpunktsmassasje og muskel-energi teknikker løsner vi  opp muskelknuter. Videre bruker vi ved behov teknikker fra manuell terapi og psykomotorisk trening.

Treningsstudio

Det tilhørende treningsstudioet er velutstyrt med en rekke treningsapparater, tredemøller, ergometersykkel og gangbane for gåtrening. Vi har garderobe med dusj og leikekrok for barna med ballbasseng slik at barna kan være med under oppsyn av foreldrene. 


 

 

 

 

 

Last Updated ( Monday, 12 May 2008 17:18 )